Sora lui Petrică Mâțu Stoian în conflict deschis cu Constantin Enceanu: „O să aibă probleme cu legea!”

 

Numai liniște nu are regretatul artist Petrică Mâțu Stoian. Un nou scandal a izbucnit, care-i are ca protagoniști pe sora Maria Tărchilă și prietenul Constantin Enceanu. De la ce a pornit totul.

 

Cu o săptămână în urmă, la parastasul de trei luni al lui Mâțu Stoian, Doru Gușman a invitat-o și pe sora artistului Maria Tărchilă. Relația dintre cei doi a părut să intre pe un făgaș normal, după ce în trecutul apropiat au fost mai multe clinciuri pornite de la moștenirea artistului. Tot averea lui Petrică Mâțu Stoian este cea care a generat și de această dată un puternic conflict între una dintre surorile artistului și bunul său prieten, Constantin Enceanu.

 

După ce a participat împreună cu Enceanu, cu o săptămână în urmă, la pomenirea lui Mâțu, acum sora regretatului cântăreț a răbufnit. În direct la Antena Stars, Maria Tarchilă a avut o reacție neașteptată la adresa lui Constantin Enceanu. Sora lui Petrică Mâțu Stoian a explicat că interpretul de muzică populară o face de râs în presă, iar pentru asta o să aibă de suferit. Chiar l-a amenințat că îl dă în judecată, în cazul în care de acum înainte o să-i mai pronunțe numele în vreun material sau în vreo emisiune.

 

"Prietenia dintre el și Mâțu se dovedeste acum. Să își vadă de familia lui. Să nu mă mai denigreze pe mine în presă. El nu are niciun drept și nu înțeleg care este rolul lui aici. Să nu mai zică că Mâțu a fost sărac. Dacă mai pronunță o singură dată numele meu o să aibă probleme cu legea. Dacă mă mai vorbește îl dau în judecată. Eu nu-i cer lui părerea. Cum putea fratele meu să fie sărac", a spus Maria Tarchilă la Antena Stars.

 

De unde vine reacția dură și oarecum de neașteptat a femeii? În urmă cu câteva zile, Constantin Enceanu a declarat că imobilul din Craiova în care a avut loc parastasul îi aparține lui Doru Gușman, așa cum chiar regretatul artist i-a spus pe când trăia. În timp ce sora artistului ar fi avut în plan să-l revendice.

 

„Maria nu știe ce vorbește, aberează, nu are cum să moștenească imobilul din Craiova. Ea a declarat ba că acea căsuță, în care a locuit Petrică, în ultima parte a vieții, și în care s-a ținut și parastasul, este a fratelui ei, ba că e de patrimoniu, a statului. Să fie foarte clar! Casa e a lui Doru Gușman, el și soția lui au muncit în străinătate și au cumpărat aici, în Craiova, înainte de Revoluție. Pe atunci, nici nu se știau cu Petre”, a mărturisit Constantin Enceanu în urmă cu trei zile.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest