Sore și tatăl copilului ei s-au despărțit: "De ceva timp, Mircea și cu mine..."

 


Showbiz-ul românesc este zguduit zilele acestea de câteva despărțiri. După ce Raluca Bădulescu a anunțat faptul că divorțează de soțul ei, după 13 ani de căsnicie, Sore a făcut și ea un anunț care a șocat fanii. Vedeta a postat pe Instagram faptul că a pus punct relației cu avocatul Mircea Julean, tatăl fetiței ei. Cei doi formează un cuplu de opt ani de zile și, potrivit spuselor artistei, ruptura dintre aceștia s-a produs cu mai mult timp în urmă. Vedeta a făcut public acest lucru, pentru că simte că are o datorie față de fanii ei, însă, în același timp, aceasta dorește să i se păstreze intimitatea.

„Au fost 8 ani frumoși, care ne-au adus maturizarea și cea mai de preț realizare: pe Erin. De ceva timp, Mircea și cu mine nu mai formăm un cuplu, dar vom forma mereu o familie.

Am simțit responsabilitatea de a face această postare, deoarece îmi asum faptul că sunt persoană publică, însă așa cum mi-am expus relația pe internet, cu la fel de multă discreție voi proceda și în acest caz.”, a scris Sore Mihalache pe rețelele sociale.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest