Sorin Bontea a folosit amuleta! Cum a reacționat Florin Dumitrescu: „Nu azi, te rog eu!”

 

La cel de-al patrulea battle, Sorin Bontea a decis să utilizeze una dintre amuletele puternice pe care le avea. Ce s-a întâmplat în timpul probei.

 

Pentru cel de-al patrulea battle, Florin Dumitrescu a avut posibilitatea să aleagă ingredientele cu care vor găti toate cele trei echipe. Însă Sorin Bontea nu s-a lăsat deloc mai prejos și a considerat că este momentul oportun să folosească una dintre amuletele pe care le avea în dotare.

 

Când se afla în drum spre butonul roșu, Florin Dumitrescu a intervenit, sperând să-l înduplece: „Sorine, nu azi, te rog! Hai mă, Sorine! O să plâng! Nu azi, te rog eu. Gândește-te de două ori!”

 

Sorin Bontea nu a ținut cont de rugămințile rivalului pentru a-și ajuta echipa. „Divide et impera! Sucește chefii celorlalte două echipe pe parcursul unei jumătăți de probe. Chefii vor fi obligați să conducă echipele adverse fără să comunice cu echipele lor”, acesata este amuleta folosită de Sorin Bontea.

 

Mai ales că chef Bontea a remarcat un fel de alianță între ceilalți doi jurați contra lui. „De când a începutul sezonul, amândoi s-au aliat și sunt călare pe mine, frate! Doar ca să-mi pună bețe în roate, n-ai văzut așa ceva”, a spus Sorin Bontea la testimonial.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest