Sorin Bontea prezice avantajul celei de-a doua amulete de la Chefi la cuțite

 

În cadrul celei de-a doua ediții din noul sezon Chefi la cuțite, cei patru jurați s-au luptat pentru a obține cea de-a doua amuletă, care le-a adus un avantaj important în concurs. Sorin Bontea a avut o premoniție înainte ca Gina Pistol să dezvăluie în ce constă amuleta, afirmând că l-a visat la bunul său prieten Iosif Ștefănescu și că acesta ar putea avea legătură cu jocul de amuletă. „N-am visat-o, dar o să vă spun pe cine am visat aseară. Pe Iosif, vorbesc foarte serios. Vorbesc foarte serios, nu știu de unde”, a reacționat Sorin Bontea.

Prezentatoarea TV a dezvăluit că jocul pentru amuletă presupunea integrarea a cel puțin 11 legume în preparatul fiecărui chef și degustarea acestora de către invitatul special Mario Fresh. Avantajul adus de amuletă consta în dreptul de a salva un concurent de la eliminare.

În timp ce colegii săi s-au amuzat pe seama premoniției sale, Sorin Bontea a avut dreptate, obținând amuleta și avantajul ei prețios. Se pare că Universul i-a trimis semne celebrului chef, ceea ce a demonstrat că a crede în intuiție poate fi o strategie câștigătoare într-un concurs atât de dificil ca Chefi la cuțite.

„Dragii mei, vorbesc despre cei de acasă, având în vedere ce tocmai a zis Sorin, este ciudat și o să ne bănuiți de diversiuni. Chef Iosif Ștefănescu!”, a spus Gina Pistol.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest