Sorin Bontea, trimis la loterie după ce a câștigat un nou battle! „Sunt devastat! Este a patra probă”

 

Proba de battle a fost una dificilă pentru concurenți, care au fost puși în fața provocării de a găti trei preparate folosind același ingredient. Cu toate că misiunea părea imposibilă, aceștia și-au demonstrat abilitățile culinare și au reușit să impresioneze jurații cu preparate deliciose.

După o jurizare atentă și degustări intense, echipa câștigătoare a fost dezvăluită. Și surpriza a fost mare! Sorin Bontea a obținut încă o victorie și s-a menținut în vârful competiției. Vestea i-a uluit chiar și pe ceilalți jurați, care au remarcătă succesul constant al lui Bontea în concurs.

Reacțiile nu au întârziat să apară. Cătălin Scărlătescu, impresionat de norocul lui Bontea, i-a transmis cu umor să meargă și să încerce norocul la Loto. ”Bontea, te rog eu frumos, mâine dimineață oprește-te la Loto. Ești norocos tată. Nu se poate. Mamă, zero farfurii. Ce au gustat oamenii ăștia. Du-te, bă, la Loto. Sunt devastat. Este a patra probă. În ce direcție să mă duc să îi nimeresc pe jurați. Am plecat pentru că eram supărat, eram nervos, n-am ce să fac.”, a declarat Cătălin Scărlătescu, la Chefi la cuțite.

Sorin Bontea a rămas optimist și încântat de victoria sa, recunoscând că acest rezultat i-a adus o liniște interioară mult dorită.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest