Soția lui Flick, detalii cutremurătoare despre familia ei din Ucraina. Vedeta se teme pentru viața lor

 

Denisa Flicea, soția lui Flick își face griji pentru familia sa, care se află în Ucraina. Soția lui Flick le-a povestit fanilor pe rețelele de socializare că rudele ei i-au trimis mai multe filmulețe, în care aceștia se uitatu pe geam cum țara în care trăiesc este bombardată. 

”În timp ce restul lumii caută senzaționalul și profită de situație să își mai dea cu părerea, o parte din familia mea, pe care eu mi-am ales-o, dacă se uită pe geam vede tancuri și se gândește dacă și cum să iasă din casă pentru a ajunge la un buncăr unde sunt alți membrii ai familiei lor. Nu e nimic senzațional în asta”, a scris Denisa Filcea, la videoclipul postat pe InstaStory.

Soția lui Flick a povestit că recent a fost în Ucraina și nu-i vine să creadă că pe străzile pe care se plimba liniștită, acum sunt tot felul de mașini de armată.

”Nu demult pe aici mă plimbam eu, împreună cu prietenele mele, acum trec tancuri, soldați, explodează bombe și din când în când mai cade o rachetă”, a scris soția lui Flick, la una dintre pozele făcute în orașul Kharkov, pe care a postat-o pe Instagram.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest