Soția lui Mădălin Ionescu dezvăluie motivul neplăcut pentru care are ochiul vânat

 

Cristina Șișcanu, una dintre cele mai active și apreciate personalități din showbiz-ul românesc, a stârnit îngrijorarea fanilor săi, după ce a apărut pe rețelele sociale cu ochiul vânăt. Soția lui Mădălin Ionescu a dezvăluit că a avut parte de un incident neplăcut care i-a provocat această vânătaie și a ținut să împărtășească totul cu urmăritorii săi, care o iubesc și o susțin.

Într-o postare făcută pe Instagram, Cristina a explicat că vânătaia de la ochi nu este nouă și că datează de două zile. Vedeta a dezvăluit că a suferit o traumă în urmă cu două zile, dar nu a acționat imediat pentru a-și ameliora durerea, motiv pentru care vânătaia nu a dispărut.

Cristina a mărturisit că, atunci când a suferit trauma, a simțit o durere puternică și că a încercat să-și acopere locul vânăt cu machiajul, pentru a nu fi vizibilă în timpul filmărilor. Cu toate acestea, după ce s-a întors acasă, a decis să stea pe canapea și să-și facă treburile de la distanță, pentru că nu se simțea prea bine. Abia seara, a început să se simtă mai bine și să-și poată îndeplini activitățile obișnuite.

Cristina Șișcanu este o prezență activă pe rețelele sociale și îi ține pe fanii săi la curent cu fiecare activitate pe care o desfășoară. Vedeta a spus că s-a lovit cu ochiul în colțul mesei.

"Am o vânătaie la ochi, este de acum două zile. Nu a trecut pentru că nu mi-am pus gheață imediat după incident. M-am aplecat și m-am oprit cu zona asta într-un colț de masă. Nu știu dacă vi s-a întâmplat vreodată, dar nu vă imaginați ce durere a fost atunci, am simțit că îmi explodează capul. Nu mi-am pus gheață imediat fiindcă mă durea atât de tare locul acela, încât nu suportam nimic. La filmări am acoperit cu fard, iar acum, fiind nemachiată se vede. Nu m-am simțit prea bine astăzi, am stat așa și mi-am făcut treburile de pe canapea cam toată ziua. Mai sunt și situații de genul acesta, dar parcă acum, spre seară, mă simt mai bine.", a explicat soția lui Mădălin Ionescu.

Cu toate acestea, fanii au fost impresionați de sinceritatea vedetei și i-au transmis mesaje de încurajare și susținere. Multe dintre aceste mesaje au venit din partea celor care au trecut și ei prin astfel de momente neplăcute și care au înțeles cât de dificil poate fi să te simți bine atunci când suferi de dureri sau vânătăi.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest