Soții Iacob află în seara asta cu cine vor lupta pentru a rămâne la Power Couple!

 

Probă solicitantă psihic pentru fete, ieri seară, la Power Couple România – La bine și la greu! Concurentele și-au ghidat partenerii, care au șofat legați la ochi, urmând traseul plin de obstacole din poligon. La finalul zilei, soții Iacob au fost propuși spre eliminare, proba decisivă urmând în această seară, la Antena 1, de la 20:30. Partenerii își dau întâlnire pe un teren aparent familiar – bucătăria. Doar că, de data aceasta, vorbim despre o bucătărie cu susul în jos. Proba cuplurilor aduce unele dintre cele mai hilare momente de la Power Couple România, dar hohotele de râs se vor amesteca și cu lacrimi și momente dificile pentru unele dintre concurente.

Cea mai curajoasă investiție la proba de ieri, ”Da, iubito, ai dreptate!”, a fost făcută de Cristi Iacob, deși partenera lui nu deține permis de conducere: 1.000 de euro. La finalul probei, soții Iacob au pierdut suma, fiindcă nu au reușit să încheie traseul din poligon – iar calculele serii au arătat că tot ei au avut și cea mai mică sumă în cont, fiind astfel propuși spre eliminare. Cuplul care se va situa pe ultimul loc la proba din seara aceasta se va afla în aceeași situație, la finalul ediției Power Couple România de diseară al doilea cuplu urmând să părăsăsească reality show-ul.

 

Se anunță, așadar, o nouă ediție a competiției încărcată de emoții, adrenalină, dar și umor. Pentru proba cuplurilor, partenerii își dau întâlnire pe un teren aparent familiar – bucătăria. Doar că, de data aceasta, vorbim despre o bucătărie cu susul în jos. Cuplurile vor avea de pregătit o rețetă de blat de tort, în timp ce stau cu capul în jos. Schimbăm perspectiva, așadar, pentru a vedea cât de bine se coordonează partenerii când... lumea le este dată peste cap.

Seara va aduce unele dintre cele mai comice momente din concurs, dar provocarea nu se va dovedi deloc ușoară pentru unele dintre concurente. ”Nu mi-a plăcut deloc să stau cu capul în jos. N-ai idee ce frică mi-a fost! A fost o emoție foarte puternică. De-asta am și plâns”, i-a mărturisit Eliza soțului ei, Cosmin Natanticu, după momentul critic prin care a trecut. Nici pentru Ana, soția lui Tudor Ionescu, ipostaza din bucătăria răsturnată nu a fost una la care să se adapteze cu ușurință. ”Nu-mi mai simțeam picioarele”, a dezvăluit Ana

Printre concurenți, se numără, însă, și bucătari cu experiență. Cum va fi pentru ei această provocare? Chef Roxana Blenche a fost printre cei mai curajoși înainte de probă: ”Când am văzut bucătăria cu fundul în sus, m-am relaxat, pentru că m-am gândit: «Cât de rău poate să fie?! Până la urmă, tot o bucătărie este!»”, a declarat ea. De partea cealaltă, Chef Sorin Gonțea, soțul Daianei Anghel, a dezvăluit că proba nu este deloc ușoară chiar și pentru un concurent care petrece mult timp în bucătărie. ”În momentul în care te pregătești de probă, ai impresia că știi foarte bine cum sunt poziționate lucrurile. Când, însă, ești acolo sus, uiți tot. În momentul în care m-a ridicat, am zis: «Făină? Pauză».” Cum se vor descurca perechile la proba bucătăriei răsturnate și cine va pleca acasă la finalul etapei a doua a competiției telespectatorii vor descoperi în ediția Power Couple România – La bine și la greu difuzată de Antena 1 diseară, de la 20:30.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest