Ştefan Bănică, totul despre relaţia cu Lavinia Pîrva. Ce i-a unit în zece ani de relaţie

 


Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică formează împreună un cuplu de excepție, cei doi având și un băiețel în vârstă de aproape trei ani de care sunt complet îndrăgostiți. Lavinia Pîrva a mărturisit că se află într-o perioadă a vieții ei în care este mai fericită ca niciodată, deși acest lucru implică și foarte mult efort, spune ea.

‘’Eu mă aflu, cred, în cea mai intensă perioadă din viaţa mea, deoarece am ales să petrec zi de zi, clipă de clipă, alături de fiul meu, astfel încât am învăţat lucruri noi. Dar m-am descoperit pe mine şi altfel. Trăiesc un moment în care sunt mai fericită ca niciodată, dar asta implică şi foarte mult efort. Totodată, sunt bucuroasă că mi-am îndeplinit obiectivul de a fi alături de copilul meu exclusiv până cel puţin la vârsta lui de 3 ani’’, a mărturisit aceasta în cadrul interviului acordat pentru Viva.

‘’Cred că cel mai important lucru din aceşti aproape 10 ani este faptul că am trecut împreună şi prin bune, și prin rele, iar lucrurile astea întăresc o relaţie. Nu-mi dau seama dacă ne-am schimbat neapărat unul pe celălalt, dar ţinem cont unul de celălalt. Dacă vrei, mai degrabă ne-a schimbat venirea pe lume a lui Alexandru, care a adus cu el un nou univers, în care trăim toţi trei. Acum 10 ani nu-mi închipuiam că o să trăim în universul lui Alexandru’’, a declarat Ștefan Bănică.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest