Ștefania și Speak, anunţ imporant despre nuntă! Sunt pregătite trei rochii de mireasă

 


Speak și iubita lui, Ștefania, au dezvăluit câteva detalii inedite despre nuntă. Cei doi îndrăgostiți nu au stabilit încă data, dar s-au gândit deja la cum va arăta fericitul eveniment. Fosta concurentă de la Asia Express își dorește trei rochii de mireasă, iar partenerul ei își dorește ca petrecerea să aibă loc pe plajă. Iată ce au mai „dat din casă'!

Speak și iubita lui, Ștefania, au spus cum va arăta nunta lor. Cei doi amorezi formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz. Sunt împreună de aproximativ cinci ani, dar încă nu au spus „DA' în fața altarului. Ei bine, se pare că au însă planuri de nuntă, și nu unele obișnuite. „Libelula', așa cum a devenit cunoscută partenera artistului, își dorește „cea mai mare petrecere'.

Recent, Speak și partenera lui, Ștefania, au oferit detalii nebănuite legate de nunta lor. Aceștia au fost invitați în cadrul podcast-ului lui Codin Maticiuc, unul tematic, de ziua Îndrăgostiților. Deși era vizibil emoționantă pentru că a apărut în prima emisiune online de acest tip, „Libelula' a mărturisit că îi place să discute despre ziua în care-i va deveni soție solistului.

Așadar, în timpul podcast-ului, Speak și Ștefania nu s-au ferit să discute despre căsătorie. Ea a declarat că-și dorește o nuntă cu prietenii apropiați și să aibă parte de cea mai frumoasă petrecere. Iar dacă va întrebați cum va arăta rochia ei de mireasă, ei bine, artista nu vrea doar una, ci trei, pentru că nu se poate decide.

Ștefania a declarat că nu au stabilit încă data nunții. Evenimentul va avea loc după ce se ridică restricțiile, pentru că-și dorește o petrecere mare.

„Nu am stabilit data nunții. O vom face când se ridică restricțiile. Vrem cea mai mare petrecere. Deja m-am gândit cum o să arăt. Vreau trei rochii de mireasă. Nu mă pot hotărî la una singură', a spus Ștefania, iubita lui Speak.

Printre altele, Ștefania a fost întrebată dacă are vreun designer preferat cu care va colabora. Aceasta se gândește deja la un creator de modă român, dar și la unul din străinătate.
„Pe lista de designeri se află și un român, dar și un designer din Dubai. Nu am limită de bani pentru rochia de mireasă, însă e posibil să surprind pe toată lumea și să apar în costum de baie', a continuat „Libelula' lui Speak.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest