Stephan Pelger a chemat SMURD-ul! „ M-am trezit de parcă ar fi aruncat cineva o găleată cu apă rece pe mine”

 

Momente de panică pentru creatorul de modă. Acesta a ajuns de urgență la spital unde a văzut scene ce-I vor rămâne toată viața întipărite pe retină, pe care le-a povestit telespectatorilor Antena Stars.

 

Tulpina Delta face ravagii în România, care a ajuns să fie pe locul 2 la decese în Europa. Coronavirusul nu iartă pe nimeni, fiind numeroase vedete care s-au infectat în valul 3. Astfel încât printre mulți dintre români s-a instalat panica. Designerul Stephan Pelger nu face excepție. De teamă că s-ar fi infectat cu virusul chinez, creatorul de modă a chemat ambulanța. El a ajuns de urgență la spital, unde a fost examinat de personalul medical. Chiar dacă a fost convins, din cauza simptomelor, că este infectat cu Covid 19, în cele din urmă a aflat că are o răceală mai puternică, de toamnă.

 

Stephan Pelger a povestit la Antena Stars prin ce a trecut: M-am speriat îngrozitor de tare, deoarece am făcut febră 39.7, exact toate indiciile spre a avea COVID, eu vaccinat fiind din aprilie. M-am speriat foarte tare, am chemat SMURD-ul, am ajuns la urgență. În continuare există și virozele normale, care nu au nicio legătură cu Covid-ul. Dacă aș fi avut Covid aș fi făcut o formă ușoară datorită vaccinului”.

 

Pelger a recunoscut că nu s-a temut atât pentru viața sa, el fiind vaccinat, ci mai ales pentru a celor din jur. El spune că simptomele pe care le-a avut erau specifice noului coronavirus. Seara m-am simțit relativ slăbit, au început să mă doară oasele, a început să mă doară capul. A crescut temperatura din oră în oră, de la 37 la 38, apoi 39, 39 cu 7.. Datorită faptului că muncesc foarte mult cu oameni și mă învârt în cercuri destul de mari sunt responsabil să fac acest lucru pentru a-i preveni și pe ceilalți. M-am panicat pentru că nu am mai avut de mic copil febră atât de mare. M-am trezit de parcă ar fi aruncat cineva o găleată cu apă rece pe mine”, a spus designer-ul la Antena Stars.

 

Creatorul de modă a adăugat: „Am fost și la spital unde am văzut scene înfiorătoare, care-mi vor rămâne toată viața în minte. Am văzut o groază de pacienți, cu forme foarte grave. Iar locuri nu mai sunt în niciun spital din România, din câte am înțeles de la prieteni doctori pe care-i am”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest