“Suleyman de România”, în lacrimi la Antena Stars: „Am visat-o de multe ori!”

 

Cântărețul Gazi Demirel a plâns la propriu, în direct, atunci când a vorbit despre cea care i-a dat viață.

 

S-au împlinit 3 ani de când mama lui Gazi Demirel s-a ridicat la cer, dar pentru cântăreț este ca și cum s-ar fi întâmplat ieri. Cel supranumit Suleyman de România a început să plângă la propriu, în direct, la Antena Stars, asta imediat după ce a venit vorba de mama lui și de cum se simte în aceste momente fără cea care i-a dat viață. Pentru el, mama lui a fost o sfântă, o profesoară și o prietenă, în ciuda diferenței de vârstă. De aceea pierderea ei a fost unul dintre cele mai grele momente din viața sa.

 

Pentru Gazi Demirel ianuarie este o lună neagră, pentru că și-a pierdut atât mama, cât și pe socrul său. Artistul este ușurat doar de faptul că mama lui nu s-a chinuit și nu i-a chinuit și pe alții, murind fulgerător, după ce a făcut un infarct. El a spus că cea care i-a dat viață avea o serie de probleme de sănătate, la inimă, dar și diabet, în plus cele 14 nașteri și-au făcut cumva simțit efectul.

 

"Luna ianuarie e lună de supărare la mine, pentru că pe 2 ianuarie a murit socrul meu, a făcut septicemia, iar pe 18 a murit sfânta mea, prietena mea, iubirea mea. Parcă acum a murit. Mama mea, sfânta mea, a făcut infarct, pur și simplu, a murit. Nu a fost paralizata, nu a avut nevoie de îngrijiri. A murit deodată. Avea probleme cu inima, diabet, mai multe. Mama mea a născut 14 copii, dintre care am rămas 8", a declarat, în direct la Antena Stars, Gazi Demirel.

 

El a spus că era foarte atașat de mama lui, care era prima ce auzea piesele pe care el le compunea: "Prima dată îi cântam ei melodiile. Eu am început la tobă, sunt toboșar de fapt. Apoi cu orga, apoi cu vocea. Toată familia mea e de artiști, până la bunicul meu. Mama era profesoara mea, îmi spunea ce nu-I place. Noi eram prieteni. Eu am dat-o pe mama amanet la Dumnezeu până se termină totul. Pentru mine parca a murit acum. Pentru mine este un jar, arde sufletul meu. Toți murim dar plecarea asta a ei m-a îndurerat foarte tare. Am visat-o de multe ori. Este acolo sus, ne veghează pe toți".


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest