"Supărare mare!" Ce veste a primit Alina Puşcaş înainte de Paşte!

 

Alina Pușcaș este foarte activă în mediul online, unde se bucură de o mare comunitate de fani, astfel că nu ezită și mereu le povestește momentele din viața ei privată, fie ele bun sau mai puțin plăcute, cum a fost de data aceasta.

Prezentatoarea de la Te Cunosc de Undeva nu suportă absolut deloc vremea rea, asta deorece odată cu frigul și ploile, starea ei se schimbă radical. Fiindcă s-a săturat de temperaturile scăzute din România, Alina Pușcaș a decis ca de Paște să plece într-o țară unde se poate bucura de soare și mare.

Și-a făcut planuri alături de familia ei, însă chiar acum, cu câteva zile înainte de Paște, a anunțat că acest lucru nu mai este posibil. Alina Pușcaș a consultat vremea din următoarea perioadă și a constatat că țara unde voia să se relaxeze o să fie și ea cuprinsă de ploi următoarele zile.

"Trist este că noi aveam de gând să plecam din țară, iar pentru că toată Europa este scufundată de ploi, nu mai plecam nicaieri. Rămânem în casă. Supărarea mare, stăm acasă.", le-a povestit Alina Pușcaș celor care o urmăresc în mediul online.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest