Supriză imensă pentru semifinaliștii de la Chefi la Cuțite: ”Dragii mei, a venit momentul despărțirii!”

 

Cei nouă concurenți rămași în luptă pentru marele premiu au avut aproape rudele ori prietenii apropiați. Cine a jurizat?

În cadrul semifinalei, concurenții rămași în întrecere pentru premiul în valoare de 30.000 de euro au primit ajutor din partea rudelor ori prietenilor apropiați. Lucica Susanu s-a emoționat când a văzut-o pe mama sa în platou și nu și-a putut stăpâni lacrimile.

„Vreau să îi mulțumesc mamei mele pentru că s-a târât și a mâncat pământ ca să ne crească singură. Este mama care a făcut totul pentru copiii ei. Este mama care a răzbit și a suferit enorm în viață. A tras multe și vreau să spun că știu că mai sunt mame multe în lume dar ca a mea rar poți să mai întâlnești, să își dea sufletul pe tavă pentru copiii ei. Bravo, mama!”, a fost confesiunea făcută de concurentă.

Și-au făcut apariția în platou mama Lucicăi Susanu, mama lui Mario Constantin Dumitru, sora Alexandrei Veber, sora lui Antonio Ștefănescu, Florin Măxineanu, prietenul lui Varză, , fratele lui Andrea Recaldin, tatăl Lăcrămioarei Pintilie, mama lui Mihai Dragomir și soțul Raisei Nicoleta Sima.

Însă cei nouă semifinaliști nu au mai beneficiat de ajutor din partea chefilor: „Dragii mei, a venit momentul despărțirii! Copiii voștri pleacă în viață, îi lăsați liberi”, a fost vestea dată de Irina Fodor către cei trei chefi.

Mai mult, chefii alături de prieteni ori rude au fost cei care au jurizat, după cum, de altfel, a și anunțat Irina Fodor, gazda cooking show-ului: „O să faceți patru farfurii. Degustătorii sunt apropiați ai chefilor: copii, soții, mame. Țineți cont că și chefii vor degusta farfuriile”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest