Surpriză în showbiz: Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău din nou împreună! / FOTO

 
+2 click pentru
galerie

Ce imagine a postat afaceristul din Bolintin pe rețelele de socializare din care rezultă, indubitabil, împăcarea cuplului.

 

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău formează, fără doar și poate, unul dintre cele mai interesante și vulcanice cupluri din showbiz-ul românesc. Au existat numeroase suișuri și coborâșuri în viața de cuplu a celor doi, dar iată că se ceartă pentru că împăcările sunt întotdeauna foarte dulci. După ce a anunțat despărțirea de Bianca, iată că afaceristul este cel care dă de înțeles că ar fi revenit la sentimente mai bune.

 

Gabi Bădălău a postat o fotografie alături de iubita lui la un evenient special, motiv pentru care erau amândoi îmbrăcați la patru ace. Nu cu mult timp în urmă, paparazzi Spynews.ro, cel mai tare site de știri mondene din România, îi surprinseseră pe cei doi la cumpărături, într-un magazine exclusivist din București.

 

S-a zvonit că Bianca și Gabi s-ar fi despărțit întrucât afaceristul nu i-a fost apropiat atunci când diva a avut nevoie, întrucât ar fi trecut printr-o serie de operații de înfrumusețare, iar în timpul lor ar fi avut nevoie de afecțiune. S-a speculat totodată că ar fi primit această afecțiune, dar nu de la afacerist, ci de la un medic estetician.

Cu câteva zile în urmă, Gabi Bădălău comenta astfel știrea momentului: anume despărțirea de Bianca! „După cum bine știți și voi, ați citat în publicațiile voastre și pe site-urile dumneavoastră...doamna Drăgușanu, am citit de la voi și am aflat de la voi că este implicată într-o altă relație, are alt partener. Atunci eu nu am ce să mai discut și înțelegeți voi mai bine lucrurile din declarațiile, acțiunile și lucrurile pe care le face doamna Drăgușanu”, a declarat Gabi Bădălău, pentru Xtra Night Show.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest