Surpriză uriașă pentru Rona Hartner de Ziua Îndrăgostiților, chiar din partea fostului soț: ”M-aș împăca cu el și mâine”

 

Vestea divorțului dintre Rona Hartner și soțul ei, Herve Camilleri, a picat ca un fulger pentru toată lumea. Nimeni nu se aștepta la o asemenea decizie. Cu toate că a fost o ruptură dură pentru artistă, se pare că relația cu fostul soț a rămas una cât se poate de frumoasă. Și chiar dacă se aștepta să fie singură de Ziua Îndrăgostiților în acest an, iată că Rona Hartner a avut parte de o frumoasă surpriză uriașă.

”Eu anul acesta nu eram pregătită să sărbătoresc Valentine’s Day și nici să fac petrecere. Am fost invitată la o petrecere și totul a fost sub formă de inimioare, am făcut muzică, am cântat împreună și am băut, iar mai apoi am venit acasă. Am avut o seară foarte frumoasă”, a declarat Rona Hartner, pentru Antena Stars.

Rona a mai dezvăluit și că a avut parte chiar de o declarație de dragoste din partea fostului ei soț, Herve Camilleri. Artista spune și că s-ar împăca oricând cu el.

”Ieri chiar mi-a spus, nu știu dacă știe că este Valentine’s Day, că nu sărbătoream asta niciodată, El chiar mi-a spus că a decis să rămână singur pentru totdeauna pentru că dacă nu a reușit să fie cu mine, nu mai vrea să fie cu altcineva. Eu în sufletul meu l-am iertat și m-aș împăca cu el și mâine, însă este complicat.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest