Cofetarul și-a pregătit cu minuțiozitate opera și i-a impresionat pe jurați, care au crezut inițial că este din plastic!
articolul continua dupa recomandari
În platoul Chefi la Cuțite și-a făcut apariția un concurent cu totul special: Tal Spiegel. Este un cofetar cunoscut nu doar în Paris, ci în întreagă lume prin intermediul rețelelor de socializare, unde are o groază de urmăritori, care are o pasiune un pic ciudată: asortarea delicateselor pe care le prepară cu pantofii pe care-i poartă. La Chefi la Cuțite a pregătit o tartă specială cu lămâie.
„Am venit să-i surprind pe chefi și să le arăt una dintre creațiile mele. O să fac o tartă cu lămâie, dar voi face tarta mea cu lămâie. Este o tartă cu lămâie cum n-ați mai văzut până acum. Înăuntrul lumii patiseriei sunt o grămadă de direcții. Cheia este să-ți găsești propria cale. Știu că trebuie să fiu în partea creativă unde pot lucra și crea constant noi deserturi. A trebuit să prepar o mare parte în avans. Este un desert ce durează câteva ore. Este multă muncă delicată cu ciocolată și am vrut să o duc la maximum, deci decorațiile sunt făcute înainte”, a mărturisit Tal Spiegel.
Tal Spiegel a vorbit și despre obiceiul de a asorta preparatele dulci cu pantofii: „După ce m-am mutat în Paris, am început să-mi asortez deserturile degustate cu pantofii. Sunt multe. Am o mulțime de pantofi. Când am început Desserted in Paris aveam zece pantofi. Am început să am multe branduri care vor să apară în Desserted in Paris”.
⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc