Tatiana Mărcoianu a găsit soluția să-și uite pe soțul mort: „Mă mut din casă și deschid o afacere!”

 

A trecut mai bine de un an de când soțul artistei a murit. Cântăreața de muzică populară spune că-l visează în continuare, comunică cu el, dar a descoperit o metodă să treacă peste cel mai tragic eveniment din viața ei.

 

Tatiana Mărcoianu pare în continuare profund marcată de dispariția soțului ei, care s-a stins la începutul lui ianuarie 2021, adică în urmă cu mai bine de un an, pe un pat de spital, suferind de ciroză hepatică. În toată această perioadă, cântăreața de muzică populară spune că l-a visat și chiar a comunicat cu el. Însă consideră că a sosit momentul să lase trecutul în urmă și să își găsească un nou drum în viață.

 

Pentru a uita de această tragedie prin care a trecut, artista consideră că este necesar să se mute din casa unde locuiește în aceste momente și unde a trăit ani buni cu soțul ei, însă asta nu este singura schimbare pe care a luat-o în calcul. Pentru a rezista din punct de vedere financiar, cântăreța de muzică populară vrea să își deschidă o afacere. În direct la Antena Stars, Tatiana Mărcoianu și-a expus planurile pe care le are. Chiar dacă nu știe exact business-ul în care vrea să intre, cu certitudine va iniția și dezvolta o afacere cât mai repede posibil, pentru a-I asigura băiatului său stabilitate financiară.

 

"A fost îngrozitor. L-am visat în noaptea de 13 spre 14. Stătea cu capul pe picioarele mele și mă întreba ce fac, cum sunt. Îmi este tare dor de el. În ziua de 14 februarie mi-am cumpărat un inel, ca și cum ar fi de la el. Intenționez să mă mut din casa asta și să fac o afacere, ca sa uit de această durere și să nu simtă copilul lipsa banilor", a declarat Tatiana Mărcoianu la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest