Tensiune și dezamăgire la Chefi la cuțite: Concurentul abandonat de Sorin Bontea dezvăluie sentimentele sale

 

Ediția de aseară a competiției Chefi la cuțite a adus momente tensionate, iar decizia lui Sorin Bontea de a folosi amuleta a creat o schimbare surprinzătoare. Un concurent a fost transferat într-o altă echipă, iar această decizie a provocat neplăceri atât în rândul concurentului în cauză, cât și în echipa în care a fost transferat.

În cadrul probei de battle desfășurată aseară, Sorin Bontea a luat o decizie radicală. Acesta a ales să folosească amuleta pentru a face schimb de concurenți. Astfel, un concurent a fost transferat definitiv într-o altă echipă, iar în locul său a fost ales un alt concurent. Această decizie a creat un sentiment de neplăcere în rândul tuturor participanților.

Mario Zahariea a fost concurentul ales de Sorin Bontea să părăsească echipa sa. Această decizie a stârnit numeroase discuții și dezbateri printre concurenți. După ce a luat această decizie, Sorin Bontea s-a simțit dezamăgit, recunoscând că a făcut o alegere greșită. El a menționat că Mario Zahariea nu a demonstrat până în acel moment abilități impresionante. ”Am ales greșit. M-am înșelat oarecum. Nici nu a arătat că ar ști mare lucru. Din prima zi mi-a zis că dă drumul la cuptoare și fierbe apă.”, a declarat Sorin Bontea, la Chefi la cuțite.

Mario Zahariea a fost dezamăgit când a aflat că este nevoit să părăsească echipa lui Sorin Bontea, dar a fost dornic să-și arate cunoștințele într-o altă echipă. Acesta a fost transferat în echipa lui Cătălin Scărlătescu, însă s-a simțit abandonat. ”Am avut două sentimenteî în același timp. Unul de supărare mare, ca m-am simțit abandonat, și unul de eliberare. Mi-am dat seama că în echipa aia nu mai pot să mă implic.”, a declarat Mario Zahariea, la Chefi la cuțite


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest