Tensiune și nervi la cote maxime la America Express: momentul în care Doina Teodoru a explodat!

 

Echipa Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru de la America Express a avut parte de momente pline de tensiune la prima probă din competiție. Provocarea a presupus legarea la ochi a unui membru al echipei, iar celălalt a trebuit să-l ghideze. Când Cătălin a fost cel legat la ochi, simțul lui intuitiv a enervat-o pe Doina, care a început să ridice tonul și să țipe la el. Cei doi și-au exprimat liber sentimentele, ignorând camerele de filmat, și au reușit să treacă peste momentul tensionat.

 

Doina Teodoru, care a mai demonstrat în trecut că își exprimă natural atitudinea în competiție, a reacționat în mod similar și de această dată. Din cauza presiunii probei, comedianta a ridicat tonul la Cătălin Scărlătescu, iar acest lucru l-a enervat și pe el, în timp ce iubita lui era deja nervoasă. Chef-ul a reușit însă să-și păstreze cumpătul, chiar dacă iubita lui îi cerea să citească el scrisoarea care conținea noua provocare, în ciuda faptului că era legat la ochi. "Te aud, dar taci! Doina a început să țipe la mine să citesc eu scrisoarea", a spus Scărlătescu.

 

În final, echipa Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru a reușit să treacă cu succes de prima probă din America Express, demonstrând că sunt pregătiți să facă față tuturor provocărilor care li se vor pune în cale în cadrul competiției.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest