Tensiunea atinge cote alarmante pe Insula Iubirii. Alex, faţă în faţă cu ispira Ali, la bonfire: „De ce nu o laşi să îşi împlinească visurile?”

 

Locul de vis în care trebuiau să îşi testeze relaţia s-a transformat rapid într-un coşmar pentru unii dintre participanţii la Insula Iubirii, emisiune difuzată în fiecare luni şi marţi, de la 20:30, la Antena 1. În doar două săptămâni, relaţii pe care le credeau pentru toată viaţa s-au destrămat, unii dintre ei grăbindu-se să ia decizii care poate le vor schimba cu totul viaţa. Tensiunea atinge cote tot mai înalte, pe care nimeni nu şi le-ar fi imaginat pe Insula Iubirii.

Chiar când părea că face eforturi să se integreze cât mai bine pe Insulă, după petrecerea unde a uimit pe toată lumea cu dezinvoltura sa, Alex a primit o lovitură neaşteptată – convocarea la un bonfire special, doar pentru el. „Sincer, nu mă aşteptam să fiu chemat acolo, asta mă face şi mai curios şi mai tensionat!”, a declarat Alex, iar emoţiile lui aveau să fie întemeiate. Radu Vâlcan nu a ezitat să îl pună faţă în faţă cu Ali, ispita care, pe cealaltă insulă, a reuşit să se apropie cel mai mult de Teodora şi care a determinat-o să ia o decizie radicală în privinţa căsniciei ei cu Alex. Întocmai cum l-au cunoscut şi telespectatorii, un tip direct, care spune exact ce gândeşte, Ali nu s-a sfiit să îi spună lui Alex tot ce crede el despre el şi despre relaţia lui: „De ce nu o laşi să îşi împlinească visurile?”, a fost una dintre întrebările pe care Ali i le-a adresat concurentului. „Testul devine foarte intens! Este un punct critic!”, a declarat şi Alex, care în mod cert nu s-a aşteptat la o asemenea întâlnire. Cum va reacţiona Alex la vederea filmuleţelor ai căror protagonişti sunt soţia sa, Teodora, şi Ali şi ce îi va spune ispitei, telespectatorii vor putea afla urmărind cel mai nou episod Insula Iubirii, în această seară, de la 20:30, la Antena 1.


 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest