Teo, Vio, Costel și Dan Badea, surprinși de prestația unui concurent Stand-up Revolution. „Aș vrea să fac stand-up cum faci tu!”

 

Stand-up Revolution continuă duminică, de la 21.00, la Antena 1, cu o nouă ediţie din audiţiile singurului show de specialitate din România. Teo, Vio, Costel și Dan Badea sunt pregătiți să primească în echipele lor alți concurenți cu potențial.

O nouă zi de audiții, o nouă șansă ca cei patru jurați să găsească următorul nume mare din stand-up. Teo, Vio, Costel și Dan Badea se vor așeza încă o dată în spatele panoului și vor apăsa butoanele pentru concurenții pe care îi consideră valoroși pentru echipele lor. Unul dintre acești concurenți i-a cucerit iremediabil pe cei patru grei ai stand-up-ului. Vocea inconfundabilă a concurentului a fost recunoscută imediat de Costel: „În prima secundă când a vorbit am știut cine e!”. „Aș vrea să fac stand-up cum faci tu. Energia și bucuria pe care o ai este molipsitoare. A fost un moment foarte bun”, a spus Vio. Și colegii de pupitru au intrat în „cursa” de câștigare a concurentului, Teo și Dan Badea fiind dispuși, la rândul lor, să lucreze cu cel pe care l-au caracterizat drept o „forță a naturii”. „Eu trebuia să fiu cel care făcea atmosferă la petreceri. Nu mă interesa ce spunea lumea despre mine, mă interesa doar să râdă”, a declarat concurentul despre începuturile lui în domeniul stand-up-ului. Telespectatorii pot afla cine este cel pentru care jurații s-au „luptat” să îl aibă în echipă urmărind duminică, de la 21.00, cea mai nouă ediție Stand-up Revolution.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest