Teodora de la Insula Iubirii, decizie radicală: „Nu sunt în relația potrivită!”

 

Tânăra de 19 ani nu se mai regăsește în relația cu soțul său, Alex Marcu, și este mai decisă ca niciodată să se despartă de acesta, după experiența trăită până acum la Insula Iubirii.

 

Teodora a luat o decizie cu privire la relația dintre ea și soțul ei, Alex Marcu. Aceasta i-a povestit lui Ali despre hotărârea ei. Adolescenta devenit rapid nevastă a dezvăluit faptul că e pe cale de a se despărți de Alex, fiindcă simte că nu se află în relația potrivită. „Eu nu mai vreau să stau cu el nici măcar o săptămână. La testul acesta mi-am cam dat seama de unele lucruri. Deja decizia e aproape luată, mă oprește poate un pic respectul pe care i-l port. Simt că nu mai vreau să plec de aici. O să merg acasă, după o să înceapă discuțiile. Dacă vrea să fim prieteni după, decizia lui. Nu mai are sens să-i mai trimit vreun mesaj, pentru că oricum vede niște lucruri. Vrei să dormi aici…. Nu mă așteptam să fie așa. E foarte bine”, i-a spus Teodora lui Ali.

 

La testimonial, tânăra a mărturisit: „Mă simt liberă, nu mă mai interesează de nimic. Ali este și tandru și calm, are multe calități, foarte multe calități. Mi-aș dori să dorm cu el. Ali mă ajută mult să înțeleg relația pe care o am, acasă credeam că am relația perfectă și că nimic nu ne poate schimba. Zilele următoare pe Insulă vreau să mă bucur de tot. Eu mi-am dat aseară seama că nu sunt în relația potrivită”.

 

Ali nu vrea să-și complice însă existența cu puștoaica: „Teodora se simte foarte atașată de mine. Însă eu nu sunt aici să-mi fac o relație cu ea, în special din cauza diferenței de vârstă dintre noi. Am fost alături de ea să-i explic relația greșită. Eu voi rămâne alături de ea să fiu sigur că a înțeles că a luat decizia greșită”.  

 

Cu o noapte în urmă, cei doi au dormit împreună. „Am avut o discuție, dar am zis-o așa...că voia să doarmă într-un pat mai mare, dar am crezut că a fost o glumă, dar m-am trezit cu Ali în pat. Eu am crezut că era Lavinia”, a spus Teodora. „Mai în glumă mai în serios, noi am vorbit să mă lase și pe mine să dorm acolo și ea să doarmă la mine. Teodora mi-a făcut invitația să dorm cu ea și nu am putut să o refuz. Nu e frumos să refuzi o fată”, a declarat Ali.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest