Teodora, mărturisire despre Alex: „Fosta lui avea 16 ani! Îi plac fetele mai mici”

 

Soția lui Alex a urmărit imaginile cu partenerul său de pe Insula băieților, nu înțelege de ce acesta nu se adaptează deloc situației, dar a făcut și o serie de dezvăluiri interesante despre trecutul lui.

 

La Bonfire, Teodora a mărturisit că partenerul ei de viață a avut o relație cu o tânără cu 13 ani mai mică decât el. Se întâmpla în urmă cu doi ani, când Alex avea 29 de ani. Și între cei doi e o diferență apreciabilă de vârstă, dar tânăra susține că mariajul lor merge foarte bine și până acum niciunul dintre cei doi nu au călcat strâmb. În ceea ce privesc relațiile cu femei mai mici decât el, Teodora a găsit o justificare, apreciind că Alex alege să formeze o astfel de poveste de dragoste deoarece știe că femeia de care se îndrăgostește nu are o carieră și nu trebuie să renunțe la ceva pentru iubire.

 

”Fosta lui iubită avea 16 ani, el avea 29 (...) Îi plac fetele mai mici pentru că noi astea mai mici nu avem deja o carieră și nu trebuie să renunțăm la ceva ca să plecăm cu el”, a zis Teodora. Celelalte fete nu sunt neapărat de acord cu această diferență de vârstă și susțin că Alex i-ar fi răpit tinerețea Teodorei și că aceasta a devenit mult prea repede soția lui.

 

În ceea ce privește atitudinea lui Alex pe insula băieților, concurentul a rămas rece față de ispite. Tot timpul încearcă să stea departe de acestea, nu participă la jocuri și nu e de acord cu multe provocări. Ispitele au dat buzna peste concurent în dormitor în timp ce dormea: „Să-ți facem un masaj! Când mai ai tu șansa asta, Alex? Zece fete să-ți facă masaj? Alege, stăm aici cu tine sau vii jos cu noi?”

 

El a mărturisit că vrea să fie lăsat în pace să se odihnească și le-a rugat pe ispite să iasă din dormitor: „Mă odihneam. N-am chef, serios acum. Bine, mă lăsați și pe mine să dorm un pic? Vreau să dorm, că sunt obosit. Vreau să mă odihnesc un pic, dacă mă lăsați. Eu v-am respectat pe voi când v-ați dus să vă odihniți, respectați-mă și voi pe mine. Nu vin, pentru că eram obosit și că dormeam”.

 

Teodora a comentat imaginile: „Alex se acomodează mai greu și nu cred că a făcut-o încă. Nu se adaptează repede, așa cum am făcut-o eu. Îmi doresc să se deschidă, să se adapteze, să se distreze”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest