Theo Rose le-a povestit fanilor cum e în Thailanda: „M-au ars aici între inimă și ce e în partea cealaltă”

 

Cântăreața nu pare să fi ales cea mai bună destinație de vacanță, întrucât problemele persistă în exotica Thailanda.

 

Cum a ajuns în țara asiatică, artista s-a plâns următoritorilor de pe Instagram că nu poate să închidă un ochi din cauza valurilor. Precum și de vreme, mai tot timpul ploioasă. Între timp, vedeta a reușit să se odihnească și să-și încarce bateriile, însă alte probleme neprevăzute au surprins-o în Thailanda.

 

Despre acestea, vedeta le-a povestit urmăritorilor de pe Instagram, pe care i-a anunțat pentru început că, în sfârșit, a izbutit să se odihnească, băgând mai multe reprize de somn: "Nu vă speriați, nu am murit! Astăzi m-am trezit tot pe la șase și ceva, dar eram odihnită, că am adormit azi noapte pe la 23:00 aproape și apoi am mai dormit câteva ore de la 9:00 până la 12:00. Am dormit astăzi. Zilele trecute nu a fost deloc genul meu să mă trezesc cu noaptea în cap de la cinci, șase dimineața. Astăzi mi-am dat arama pe față."

 

Dacă s-a obișnuit cu somnul, nu a făcut-o cu soarele thailandez, care i-a provocat o serie de arsuri în zona pieptului. În plus, țânțarii asiatici se pare că sunt mai periculoși decât cei europeni, că lasă niște buline mari și inestetice: "Starea mea în ceea ce privește bronzul e precară. M-am ars aici între inimă și ce e în partea cealaltă. M-am ars, nu e deloc în regulă. M-au pișcat câțiva țânțari, dar sunt din ăia mici și nenorociți care îți lasă niște buline așa pe tine. Oribil! Te mănâncă de îți vine să îți smulgi pielea. Răi țânțarii de aici!"


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest