Theo Rose, replică la cei care o judecă. Ce spune artista: „Nu mă fac că plouă”

 

Theo Rose și Alex Leonte au hotărât de comun acord să meargă pe drumuri total separate și să nu mai formeze un cuplu. După ce a fost surprinsă în presă în brațele altui bărbat, artista a decis să facă anunțul pe rețelele de socializare și să mărturisească că ea și Alex Leonte nu mai formează un cuplu, deoarece lucrurile nu mai mergeau destul de bine între ei. Artista a fost judecată de fani că s-a despărțit de el și că și-a găsit fericirea în brațele lui Anghel Damian, iar ea a făcut câteva declarații acum.

Theo Rose a declarat pe contul ei de Instagram că ea nu este indiferentă la ce spune lumea, însă nu este vina ea că lucrurile s-au întâmplat așa. Artista mărturisește că toate au unscop în viață, iar ea va observa cu trecerea timpului de ce Dumnezeu a luat această decizie pentru ei.

„Mă prieteni, să știți că eu nu mă fac că plouă! Eu văd tot ce se întâmplă în jurul situației ăsteia și stau și încasez că dacă Dumnezeu a îngăduit să se întâmple așa, înseamnă că știe el mai bine de ce și că așa va fi mai bine. Ne va arăta timpul care a fost scopul real al acestei întâmplări, nu mi-e frică de asta. Eu ce era de spus, v-am spus și n-am mâncar rahat. Ce să zic! Ca să termin într-o notă pozitivă, v-am zis așa ca să mai știți ce gândesc, că toată lumea zice acum ce gândește, e belea mare ce se întmplă, de parcă zici că nu s-ar mai despărți lumea. La final, toți ne despărțim, că ne desparte moartea, că ne despărțim noi, tot aia e. Nu a murit nimeni din așa ceva, vă zic, o să fie bine!”, a spus artista pe InstaStory.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest