Theo Rose se pregătește să devină mamă, dar întâmpină probleme specifice sarcinii

 

Theo Rose, cântăreața în vârstă de 29 de ani, care este însărcinată în luna a șasea, a dezvăluit recent fanilor că se confruntă cu unele probleme specifice femeilor gravide. Artista este foarte activă pe contul ei personal de Instagram și împărtășește fiecare moment din timpul sarcini ei cu urmăritorii săi.

Potrivit unei postări recente, Theo Rose a dezvăluit că are probleme în zona facială, iar durerile de spate sunt din ce în ce mai intense, ceea ce este normal în ultimele luni ale sarcinii. "Am fața plină de chestii și niște dureri noi de spate", a scris cântăreața pe rețelele de socializare.

În ceea ce privește greutatea, Theo Rose a declarat că a avut probleme în primul trimestru, când a pierdut în greutate din cauza grețurilor, dar acum estimează că a ajuns la 55 de kilograme. "Nu m-am omorât cu mâncatul, dar este normal să iei greutate. După ce nasc mi-aș dori să rămân la 55 de kilograme. Mi se pare, în sfârșit, că arăt și eu ca om, am și eu obraji. Sarcina asta a fost minune pentru mine, am scăpat de stres și anxietăți", a declarat Theo Rose pe pagina ei de Instagram.

În concluzie, Theo Rose se confruntă cu unele probleme comune în sarcină, dar este fericită și recunoscătoare pentru această experiență unică și minunată.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest