Tik Tok-ista Delia Rexha dezvăluie cum a fost terorizată și amenințată pe internet

 

O vedetă din mediul online trece printr-o perioadă dificilă, fiind amenințată de mai multe persoane. Delia Rexha, transsexual și cunoscută în lumea Tik Tok-ului, susține că nu mai are pace de câteva săptămâni, iar aceste amenințări îi afectează serios viața.

 

Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Spynews.ro, Delia Rexha a mărturisit că a primit amenințări și insulte pe rețelele de socializare. Ea a declarat că nu înțelege de ce oamenii se poartă atât de rău cu ea și că se simte discrimnată și hărțuită. Delia Rexha a spus că a fost numită drogată și insultată în tot felul de moduri. Ea se întreabă retoric dacă ar fi fost cu adevărat drogată, nu ar fi luat bani de la oameni pentru a-și finanța dependența. Vedeta a mai adăugat că persoanele care o amenință și o hărțuiesc nu au niciun drept să vorbească, întrucât se poartă la fel de rău sau chiar mai rău decât ea.

 

”Lumea nu încape de mine, mă fac drogată, mă fac în tot felul. Și dacă aș fi, chiar nu înțeleg? Iau cumva pe banii lor? Mi-e scârbă de ei, de lumea asta spurcată, de lumea asta ce nu încape de mine. Vorbesc ei care stau pe live-uri pe Tik Tok, ei vorbesc? Care se dezbracă pe live-uri pe Tik Tok, măcar să tacă din gură”, a spus Delia Rexha, în exclusivitate pentru Spynews.ro.

 

În plus, Delia Rexha a declarat că a primit și amenințări telefonice, iar unii oameni o sună în mod constant, pretinzând că ea ar trebui să le răspundă imediat. Ea a subliniat că nu este obligată să răspundă la toate apelurile și că nu are nicio datorie față de oamenii care o hărțuiesc și o amenință.

 

”Am primit și amenințări în urmă cu două săptămâni. Mi-au zis că mă cred mare vedetă, că nu știu cum sunt, m-a mai sunat un prieten și mi-a zis că de ce nu îi răspund la telefon? Sunt obligată să răspund la lumea sau ce?”, mai zice ea.

 

Delia Rexha a anunțat că va depune o plângere la poliție pentru a pune capăt acestei situații neplăcute. Ea a precizat că are toate dovezile necesare pentru a-i identifica pe cei care o amenință. Vedeta speră că autoritățile vor reuși să identifice și să pedepsească pe toți cei care o terorizează și o hărțuiesc în mediul online.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest