Tinu Vidaicu a mixat la petrecerea de la Moroeni! „Pe la ora 22:00…”

 

Celebrul DJ a căutat să explice tot ceea ce s-a întâmplat la Moroeni, acolo unde un bărbat și-a pierdut viața după ce a fost lovit de 20 de ori cu maceta.

 

Tinu Vidaicu a mixat la hotelul Belmont din comuna Moroeni în noaptea tragică în care un bărbat a fost ucis cu peste 20 de lovituri de macetă. DJ-ul spune că acolo s-au desfășurat două petreceri, nu una singură, iar Alex Velea s-ar fi alăturat celei de-a doua petreceri. Cunoscutul DJ a precizat că vedetele prezente în zonă s-ar fi dus la culcare înainte de incidentul cu pricina.

 

„Au fost două petreceri, practic, separate. A fost cea de pe zi, oameni faini, noi nu știam oamenii. Au fost Antonia, Alex Velea, Alina Eremia și Edy. Noi ne-am distrat, am început. Afară era o cabană care ține de hotel, era cumva în incinta curții, iar acolo a avut loc o petrecere privată. Efectiv noi am auzit când ne-am trezit la micul dejun, camerele erau poziționate, noi nu am auzit nimic. Pe la ora 22:00, noi ne-am pus la somn. Alex Velea ar fi coborât cu ei acolo, dar pentru că și el începuse cu noi devreme și a plecat cu o jumătate de oră înainte să se întâmple povestea. Detaliile nu le știa nimeni! Pare că este în aceeași locație, dar au fost chestii diferite”, a spus DJ-ul.

 

DJ-ul a făcut o serie de precizări legate și de Alex Velea, cel care a fost filmat alături de prezumtivii asasini: „Din câte am auzit, nu l-am văzut eu, Alex Velea a plecat la petrecerea de lângă. Tot așa am auzit, cu jumătate de oră înainte să se întâmple toată treaba asta, plecase și el, că îi era foarte somn, începuse și el mult mai devreme ca și noi și cumva el n-a mai participat la toată treaba asta. Toată lumea știa că el nu mai era în momentul acela acolo, deja era la somn, chiar cu jumătate de oră înainte plecase”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest