Toate planurile date peste cap! Oana Roman și-a anulat vacanța la munte și petrecerea onomastică!

 

Oana Roman s-a răzgândit pe ultima sută de metri. Ce a determinat-o pe vedetă să-și schimbe radical planurile pentru finalul acestei săptămâni.

 

Inițial, Oana Roman stabilise împreună cu soțul ei, Marius Elisei, să plece la munte în această perioadă. Vacanța avea un scop bine definit: cei doi soți doreau să-și ducă fetița, pe Isa, la schi. După ce au analizat prognoza meteo și au remarcat că nu e strop de zăpadă, au hotărât să anuleze concediul de la munte pentru altă dată. Dacă vremea i-a dat Oanei Roman vacanța peste cap, nu același factor a fost decisiv în anularea party-ului prilejuit de Sf. Ion, când vedeta își serbează onomastica. Ea a renunțat la mega-petrecere dintr-un motiv obiectiv, dar foarte simplu. Invitații lipsesc cu desăvârșire și asta pentru că sunt plecați în diverse vacanțe.

 

"Am vrut să plecăm la munte săptămâna asta. Ne-am răzgândit pentru că nu e zăpadă și scopul era să schieze Isa. Am vrut să organizez ceva de Sf. Ion de ziua mea pentru că mă cheamă Ioana. M-am răzgândit pentru că mulți prieteni sunt plecați", a spus Oana Roman pe Instagram.

 

Oana Roman ar mai fi avut un motiv de sărbătorit la începutul lui 2022: cei 9 ani de relație cu Marius Elisei. Dar cel mai probabil o asemenea aniversare se sărbătorește cel mai bine în doi, într-un mod romantic. Zilele trecute, vedeta a notat pe rețelele de socializare: „Pe 3 ianuarie 2013 eram la munte cu prietena mea de suflet...ieșisem seara la un club și întâmplător am găsit pe Facebook un mesaj de la Marius. Primul mesaj de la el. Nu știam ca răspunzând la acel mesaj viata mea se va schimba radical și în scurt timp vom începe împreună o călătorie a vieții. După 9 ani, am adunat împreună o viata de amintiri și avem un copil minunat. Nu a fost ușor, nici lin. Ne am greșit reciproc de multe ori , mai avem încă multe de învățat și de făcut împreună dar am trăit multă fericire , multe împliniri și multe realizări. De multe ori am căzut în capcana Raului amândoi. Dar am reușit mereu sa ne întoarcem spre lumină și sa prețuim iubirea. Sper ca drumul asta sa fie mai lin și mai frumos pentru ca avem încă multe de trăit împreună. Cu încredere și recunoștință, cu iubire și înțelegere, cu puterea de a cere iertare când greșim”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest