Toboșanul de la Compact, înmormântat în Cimitirul Bellu!

 

Este doliu în rock-ul românesc. După dispariția lui Leo Iorga, plecarea prematură a lui Leluț Vasilescu a lăsat un vid în sufletele fanilor Compact.

 

A fost un weekend negru pentru rock-ul românesc. Vestea morții lui Leluț Vasilescu a cutemurat lumea muzicii de calitate din România. Ea a fost dată de primarul de la Câmpia Turzii. „Am aflat cu profundă tristețe despre trecerea la cele veșnice a unui om extraordinar și un muzician desăvârșit, prietenul meu, Leluț Vasilescu. Membru fondator al trupei Compact, Leluț Vasilescu a avut o carieră de succes și o viață frumoasă de familie. În urma lui, rămân frumoasele melodii pe care generații întregi le-au fredonat și de care ne vom bucura, cu nostalgie, în continuare!”, a scris primarul de la Câmpia Turzii, Dorin Lojigan.

 

Vestea dispariției premature a lui Leluț Vasilescu i-a luat prin surprindere pe mulți, iar prietenii, rudele și colegii și-au luat rămas bun de la baterist duminică. Adrian ‘’Coco’’ Tinca era un bun prieten cu Leluț Vasilescu, iar acum suferă după moartea lui. De asemenea, acesta este revoltat pe Paul Ciuci din cauza mesajului pe care l-a postat pe Facebook în urma morții lui Leluț Vasilescu.

 

‘’Paul Ciuci ăsta e un om fără inimă, așa a făcut și la Leo Iorga. L-a târât prin tribunale, îi cerea bani despăgubiri, când era foarte bolnav, iar după decesul lui posta un mesaj de sincere regrete. Paul Ciuci este un tip care nu are niciun sentiment, cum să postezi un mesaj de adio, acum, așa a făcut și la decesul lui Leo Iorga. Ce face Paul cu aceste mesaje aparent emoționante sunt chestii false, eu nu mai cred în Paul Ciuci. Iar colegul lui Ciuci l-a terfelit până în ultimul moment pe Leluț, pe Facebook. Ciuci îi va avea pe conștiință atât pe Leluț cât și pe Leo Iorga, artistul care s-a stins din viață acum trei ani. Leluț s-a măcinat foarte mult după ce a plecat forțat de lângă Ciuci, mai ales că el insistase ca Paul să revină în trupă, după ce s-a întors din America’’, a declarat Adrian ‘’Coco’’ Tinca pentru Ego.ro.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest