Tom Cruise se desparte de iubita sa, Hayley Atwell

 


Starul The Top Gun: Maverick, în vârstă de 59 de ani, și co-starul lui Mission: Impossible 7, în vârstă de 40 de ani, s-au despărțit după ce s-au împăcat recent. Cei doi au pus punct relației lor pentru prima dată în septembrie 2021, potrivit The Sun.

O sursă a publicației menționate mai sus a declarat: „Din păcate, nu le-a funcționat. Acum au decis că sunt mai bine ca prieteni”. Insiderul a mai dezvăluit că toată agitația în jurul lor după ce a fost făcută publică povestea de dragoste a fost prea mult de gestionat pentru ei, scrie DailyMail.

„Se înțeleg foarte bine. Au o chimie fantastică, motiv pentru care au decis să mai încerce relația în liniște la începutul acestui an. Ceea ce funcționa în spatele ușilor închise nu a funcționat atât de bine când a fost totul făcut public. Agitația din jurul lor nu a fost un lucru bun”, a mai declarat sursa.

Insider-ul a mai insistat că dragostea cuplului a fost „autentică”. Acesta a mai afirmat: „În ciuda unor zvonuri care spun contrariul, nu a fost niciodată doar pentru camere”.

Atwell l-a susținut recent pe Cruise la premiera Top Gun: Maverick din Londra, pe 19 mai. Actrița a uimit cu un crop top negru și o fustă de catifea asortată cu o fante înaltă.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest