Tot mai multe vedete din România vor să se mute în Dubai. Ultima pe listă, Larisa Udilă: „Este alegerea perfectă!”

 

Larisa Udilă vrea tot ce e mai bun pentru fiul său Milan și consideră că Dubaiul îi va putea oferi acestuia o viață mult mai bună.

 

A devenit un trend printre vedetele autohtone să părăsească țara, iar cea mai în vogă destinație este orașul din Emiratele Arabe Unite. Încă din toamnă s-a zvonic că Andreea Bălan vrea să se implice în afaceri cu apartamente din Dubai, iar Cătălin Botezatu este o altă celebritate de pe Dorobanți care și-a achiziționat o locuință de lux în orașul din Emirate. Acum, a venit rândul Larisei Udilă să-și facă planul de plecare într-una dintre cele mai scumpe localități din lume.

 

Ideea i-a venit după ce a fost plecată alături de soțul ei în vacanță în Dubai și a ajuns la concluzia că celebrul oraș este locul în care fiul ei Milan ar crește în cele mai bune condiții. După ce a fost întrebată dacă vrea să se mute din țară și a răspuns afirmativ, menționând că și-a „propus” să facă acest lucru, Larisa a explicat de ce a ales Dubaiul.

 

„După ce am văzut Dubaiul, după ce am văzut că în Dubai anumite lucruri nu sunt permise nici adulților, nici copiilor, cred că Dubaiul este alegerea. Mi-aș dori ca Milan să crească aici și cred că ar avea o copilărie extraordinar de frumoasă. Strict la el mă gândesc”, le-a mărturisit Larisa Udilă urmăritorilor ei, pe InstaStory.

 

În galaxia celebrităților autohtone care investesc și se gândesc la o relocare în Dubai a intrat și Armin Nicoară, pus pe gânduri de războiul din Ucraina. La Antena Stars, cântărețul a mărturisit că a cumpărat un apartament în Dubai în care poate sta, dar pe care îl poate da și în chirie în regim hotelier.

 

”În momentul când a fost problema cu războiul ne-am speriat, pentru că nu a fost totul ok, iar fratele meu a ajuns la târg la București să vadă despre ce e vorba cu apartamentele acestea în Dubai și am zis să încercăm să facem o chestie acolo, pentru că nu e ok să investești totul într-un loc, să ai doar în România. Și am zis că hai să avem și în altă parte că doamne ferește, cine știe ce se întâmplă”, a zis Armin Nicoară la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest