Totul despre noul sezon Insula Iubirii care începe astăzi la Antena 1!

 

Cel mai nou sezon Insula Iubirii, care va avea premiera în această seară, la Antena 1 şi va putea fi urmărit în fiecare luni şi marţi, de la 20:30, vine cu o mulţime de surprize. Camera Liberă este una dintre noutățile acestei noi ediții. Ce alte reguli trebuie să respecte concurenții!

 

În premieră, în cel mai nou sezon Temptation Island – Insula iubirii, 10 dintre cele mai seducătoare ispite feminine şi 10 dintre cele mai puternice ispite masculine aşteaptă să demaşte cele mai ascunse trăiri ale concurenţilor. Două resorturi exclusiviste de pe Coconut Island, o locaţie de-a dreptul spectaculoasă şi cu totul nouă, îi vor găzdui pe cei care vor trebui să aleagă între relaţie şi tentaţie, la Insula Iubirii

 

Island Escape şi Village Coconut sunt cele două resorturi care vor găzdui vreme de 21 de zile călătoria unică, plină de provocări şi tentaţii în care au pornit cele 5 cupluri participante. „Aţi ajuns aici cu un scop clar, să aflaţi răspunsurile la întrebările pe care vi le-aţi pus în ultima perioadă - dacă jumătatea voastră e ideală pentru voi sau dacă altcineva ar fi perfect. Nu veţi fi singuri, alături de voi, cu voi, vor locui în toată această perioadă ispite! Carismatici, cuceritori, hotărâţi, ei bine, au venit aici mai dornici ca oricând să nu plece singuri de pe insulă. E posibil să se îndrăgostească chiar de cel alături de care staţi acum!”, le-a spus Radu Vâlcan concurenţilor, înainte de a-i invita să descopere resorturile în care îşi vor petrece următoarele 21 de zile, completând: „Insula are regulile ei: nu veţi şti şi nu veţi avea voie să aflaţi unde vor locui partenerii voştri!”.

 

Nu mică le-a fost mirarea când au descoperit Camera Liberă – una dintre noutăţile sezonului şase Insula Iubirii – „E o cameră în care puteţi merge, dar nu singure, ci cu cel puţin o colegă sau o ispită. Aici vă veţi retrage atunci când simţiţi nevoia să vă puneţi ordine în gânduri, sau când aveţi nevoie de un moment de intimitate!”, le-a spus Radu fetelor, care au chicotit amuzate. De aceeaşi reacţie au avut parte şi băieţii, pe Village Coconut, când au descoperit acest loc. Cine vor fi primii care se vor retrage în Camera liberă, telespectatorii vor descoperi în această seară şi mâine, în cadrul premierei Insula Iubirii, de la 20:30, la Antena 1.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest