Trăistariu și-a recuperat feonul, lenjeriile și prosoapele cu poliția! „Le-am trimis mesaj că-i bag în pușcărie!”

 

Afacerea lui Mihai Trăistariu putea să primească o grea lovitură. Noroc cu vigilența patronului, care a reușit să recupereze o parte din bunurile prădate.

 

Sezonul estival a demarat cum nu se poate mai prost pentru cântăreț. Mihai Trăistariu a cazat în cele 5 din 6 apartamente pe care le are la malul mării un grup de moldoveni. Aceștia l-au prădat de lenjerii de pat, prosoape, un feon și o telecomandă. Noroc că patronul a ajuns rapid la apartamente, a trecut în revistă bunurile și a remarcat ce lipsește. Imediat a sunat poliția și le-a tastat clienților, amenințându-i cu pușcăria! A povestit toată întâmplarea pe facebook.

 

"Știți de ce am fața asta? Tocmai am prins 20 de infractori ! Ei bine ... lenjeriile pe care le vedeți în brațele mele au fost recuperate de la turiștii CARE-AU PLECAT ACASĂ CU ELE, AZI DIMINEAȚĂ. Of, Doamne ! Ce țară avem !!! Și câtă sărăcie să fie în România încât să pleci cu lenjeria de la hotel după tine?! Douăzeci de indivizi din Suceava s-au cazat acum 2 zile la apartamentele mele de la malul mării. Au închiriat 5 apartamente din 6. Câte 4 în fiecare apartament. Azi dimineață, când au eliberat apartamentele, au fugit aproape cu noaptea în cap. Și au lăsat ușile deschise. Au luat cu ei așa : 6 seturi de lenjerii, 11 prosoape, un feon, o telecomandă. În plus, au lăsat o mizerie soră cu moartea. Și au distrus cu foc capacul de la wc. Probabil cu o brichetă sau cu țigara. Am făcut imediat reclamație la Poliție, le-am dat imagini cu chipurile hoților și, între timp, le-am trimis și bandiților mesaj pe whatsapp că-i bag în pușcărie pentru furt. După 5 minute, am primit mesaj de la hoți că s-au răzgândit, că se reîntorc din drum și că vin înapoi cu lucrurile furate la Constanța. Mi-au adus toate lucrurile dispărute, mai puțin telecomanda", a scris Mihai Trăistariu pe Facebook.

 

Apreciind că acest gen de clienți nu mai trebuie să treacă pragul apartamentelor lui, Mihai Trăistariu a decis să ia o măsură radicală. Astfel, a mărit considerabil prețul la cazare, fiind de părere că oamenii care au un buget mai generos nu se vor compromite la câteva prosoape și lenjerii de pat.

"De nervi, am urcat prețul pe Booking de la 150 ron pe noapte ... la 230 ron pe noapte. Am gândit că nu mai vreau să primesc oameni de genul ăsta. Un om cu bani nu s-ar preta la un prosop de la hotel. Selecția turiștilor se face din preț! Am vrut să fiu de treabă dar nu se poate așa ! Un om fără educație nu poate fi schimbat oricât ți-ai dori ! În fine ...Încă sunt necăjit ! E prima dată când mi s-a întâmplat de când am apartamentele la malul mării. Vara trecută a dispărut doar o linguriță (era mai deosebită), un prosop, un cearceaf și niște turiști beți au spart cu pumnul unul din pereții de rigips. Am crezut că nu se poate mai rău de atât. Dar timpul îmi dovedește mereu că ... orice este posibil. O vară faină vă doresc ! Și înconjurați-vă de oameni de calitate", a mai povestit artistul-afacerist. 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest