Trei concurenți din echipa lui Cătălin Scărlătescu la duel! Cine a plecat acasă: „E un om cald, extraordinar”

 

Cătălin Scărlătescu nu a avut soluții să mențină echipa intactă, după ce toți cei trei concurenți care au intrat la duel au fost echipați în turcoaz.

 

Fabian Soare, Monica Iliescu și Răzvan Mincă, toți trei din echipa lui Cătălin Scărlătescu, au intrat la duel în emisiunea concurs de aseară. Astfel, cheful a știut că nu are variante, iar echipa sa va pierde un membru important. Cea mai prost punctată a fost farfuria Monicăi Iliescu, doar 5 puncte, drept urmare aceasta a fost eliminată.

 

„E un om cald, un om extraordinar, un om care a gătit, care a fost pentru echipă și cu echipa”, a spus chef Cătălin Scărlătescu despre concurentă.

 

Doctorul Mihail Pautov, Carmen Brumă și echipa emisiunii MediCOOL de la Antena 1 au fost cei care au degustat preparatele pregătite de concurenții de la Chefi la Cuțite și au dat verdictul, stabilind că echipa condusă de Florin Dumitrescu merită să câștige cel de-al patrulea battle. ”Mă bucur că evităm duelul, dar în același timp mă gândesc: aveți grijă ce dracului gătiți! (...)”, a spus Florin Dumitrescu după ce a aflat că ei sunt câștigătorii.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest