Trei echipe luptă pentru supraviețuire la America Express: ”Suntem foarte curioși care va fi clasamentul”

 

Emoții puternice pentru concurenții de pe Drumul Soarelui, toți fiind deciși să evite cursa pentru ultima șansă și să ajungă în Argentina.

 

Doar două echipe s-au salvat și au obținut biletele pentru Argentina. Este vorba despre Romică și Cătălin Țociu și frații Eram, Alexia și Aris. Aceștia și-au câștigat imunitatea, fiind siguri de participarea în etapa finală din țara lui Maradona și a tango-ului.  

 

Pentru ceilalți concurenți emoțiile au atins cote mari, aceștia dorindu-și să evite cursa pentru ultima șansă și implicit posibilitatea eliminării înaintea etapei din Argentina. Toți și-au făcut diverse strategii de vot, pentru a-și spori șansele să continue în întrecere pe tărâm sud-american.

 

”Suntem la un pas de Argentina. La început, nu credea nimeni că o să ajungem atât de departe. Și ne-ar plăcea să ajungem acolo”, a declarat Tony Galeș.

”Suntem foarte curioși care este clasamentul, deși avem o vagă idee”, a spus Giulia Anghelescu.

”Chiar nu știu în ce ordine se află azi toate echipele. Sunt foarte curioasă cine va fi la cursa pentru ultima șansă”, a mărturisit și Alexia Eram.

 

În cursa pentru ultima șansă au intrat Sânziana Negru și Laura Giurcanu, Giulia Anghelescu și Vlad Huidu, echipe ce au ajuns ultimele la Irina Fodor, dar și Ada Galeș și Tony, care au fost votate de ceilalți concurenți.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest