Trei pentru marele premiu de la Chefi la Cuțite! ”Se închide un capitol”

 

Fiecare chef are un reprezentant în finala celei mai îndrăgite competiții culinare din România.

Marea finală de la Chefi la Cuțite a avut loc aseară, iar fiecare chef a avut câte un reprezentant. Irina Fodor a făcut marele anunț și este vorba despre Lăcrămioara Pintilie, cuțitul de aur al lui Richard Abou Zaki, Mihai Dragomir, cuțitul de aur al lui Ștefan Popescu și din echipa lui Alexnadru Sautner și Lucica Susanu, din echipa lui Orlando Zaharia.

”Se închide un capitol, se închide primul nostru sezon. Era emoția la cote maxime. Îmi bătea inima tare”, a declarat Richard Abou Zaki, la Chefi la cuțite.

”În general a fost o experiență mult mai frumoasă decât mă așteptam. Au fost multe emoții la început, adrenalină nu mai vorbesc. Primele trei nopți nu puteam să dorm. Ajungeam la 3-4 dimineața și mă gândeam ce-am făcut, cum a fost, am făcut bine, nu am făcut bine. Când mă uitam la ceas se făcea 8”, a fost remarca lui Alexandru Sautner.

Orlando Zaharia speră ca balanța să se incline în favoarea lui, declarând cu o zi în urmă: ”Cuțitul meu de aur este în semifinală și sigur intră și în finală. Eu sunt o persoană competitivă, m-am băgat în orice. Am concurat oriunde, am făcut orice. A fost shutdown ce s-a întâmplat aici. Zi de zi mă redescopăr, descopăr lucruri noi. Îmi dau seama ce capacități am și capacități avem toți. Am descoperit oameni noi, colegi noi, prieteni noi. Pe unii îi iubesc mai mult, pe alții mai puțin. Eu sunt bipolar și trec de la o stare la alta și iau realitatea așa cum este”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest