Tribunalul a decis: Andrew Tate rămâne în spatele gratiilor

 

Andrew Tate rămâne în arest, după ce cererea sa de a fi plasat în control judiciar a fost respinsă de Tribunalul București. Instanța urmează să judece și cererea fratelui său, Tristan Tate, într-o audiere programată pentru mâine.

Cei doi milionari britanici se află în spatele gratiilor de mai bine de două luni, după ce procurorii DIICOT au descins la vila lor de lux și au pus sechestru pe bunurile și averea lor în valoare de milioane de euro. Andrew și Tristan Tate susțin că sunt nevinovați și că nu există dovezi împotriva lor, însă până acum, încercările lor de a fi eliberați sau de a fi plasați în control judiciar nu au avut succes.

Astăzi, Tribunalul București a respins cererea formulată de Andrew Tate de a fi plasat în control judiciar, considerând-o inadmisibilă. În ciuda dezamăgirii lor, frații Tate vor continua lupta lor legală, având la dispoziție o contestație în următoarele 48 de ore.

Tristan Tate va afla mâine dacă va fi eliberat sau dacă va rămâne în închisoare. Audierea lui va fi următoarea etapă importantă în această poveste controversată.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest