Tristan Tate, povestea din spatele primului milion de dolari! „Ești bogat în multe feluri!”

 

Fostul iubit al Biancăi Drăgușanu a dezvăluit în exclusivitate la Antena Stars cum a făcut primul milion de dolari.

 

Tristan Tate, fostul iubit al Biancăi Drăgușanu, cel cu care blondina a avut o relație înainte de a fi cu Alex Bodi, este unul dintre cei mai bogați oameni de afaceri din România. În exclusivitate la Antena Stars, fostul luptător de kickboxing a dezvăluit cum a strâns primul million de dolari.

 

Bărbatul a dezvăluit o parte dinte secretele lui care l-au ajutat să se îmbogățească. El a explicat că primii bani i-a făcut dintr-o afacere  care încă mai stârnește o serie de suspiciuni printre români, anume video-chat-ul.

 

„Toată lumea devine bogată în feluri diferite. Dacă aduni un milion de persoane în aceeași cameră, nimeni nu o să aibă același răspuns. Eu sunt kickboxer, așa fac eu bani. Toată lumea din România știe cum a făcut primul milion de dolari. Am avut propriul meu studio de videchat, este o afacere minunată, este o industrie fabuloasă, nu îmi este rușine de mine pentru că este o afacere bună. Am ieșit din această industrie acum, dar fac bani în multe feluri, nimic ilegal”, a declarat Tristan Tate, la Antena Stars.

 

Milionarul apreciază însă că nu bogăția nu se rezumă la bani, vile, mașini luxoase. Ci mult mai importantă este bogăția dată de o familie împlinită. Tristan preferă să arate doar ceea ce este la exterior, învățând de-a lungul timpului că prea multă expunere dăunează și atrage invidii. Mai mult, sportivul spune că nu banii îl fac un om bogat, ci oamenii din jurul lui și momentele în care se simte cu adevărat apreciat și iubit.

 

„Îmi place să îmi țin secretele cât mai aproape de cufăr. Nu spun oamenilor prea mult din ce fac pentru că, cu cât le spui mai mult oamenilor, cu atât încearcă mai mult să te distrugă. Sunt bogat în multe feluri. Nu cred că ești bogat cu banii, ești bogat cu o familie bună, cu persoane care te iubesc. Mulți oameni sunt bogați, dar singuri. Eu sunt foarte bogat. Dar am fost bogat întodeauna, chiar și atunci când eram sărac”, a spus Tristan.

 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest