Tudor Turcu, câștigătorul X Factor, trece prin momente de cumpănă: „Rugați-vă!”

 

Câștigătorul X Factor din 2012 le-a cerut prietenilor virtuali de pe facebook să se roage pentru sănătatea mamei sale.

 

Tudor Turcu nu traversează cea mai bună perioadă și asta din cauza problemelor de sănătate ale mamei sale, care au fost făcute publice de către acesta pe rețelele de socializare. Câștigătorul XFactor de acum 9 ani le-a cerut celor aproximativ 20.000 de prieteni virtuali pe care-I are pe facebook să ridice rugi pentru mama sa, care, din câte se pare nu trece prin cele mai bune momente.

 

”Mami meu e puternică! Rugați-vă pentru MAMA!”, a scris Tudor Turcu pe pagina sa de Facebook. Apoi a completat: „Doamne – ajută!”

 

Concurentul care a făcut show pe scena X Factor în anul 2012 și care a plecat acasă cu premiul cel mare are, la rândul său, o serie de probleme cardiac. În timp ce se afla pe scena de la Eurovision, căci da, artistul a ajuns chiar și la concursul internațional admirat de toată lumea, acesta le-a dat mari emoții organizatorilor. Din cauza faptului că s-a născut cu inima deformată, având prolaps de valvă mitrală și bloc de ramură drept, cântărețul nu s-a simțit foarte bine și a fost nevoie de o ambulanță.

 

"În 2012, când am participat la „X Factor”, am avut o cădere şi mari probleme cu inima, căci munceam mult. E o malformaţie cu care m-am născut. Din cauza stresului şi a oboselii, ea poate să apară şi să dispară, poate să se agraveze sau o pot duce aşa toată viaţa", povestea el, cu ceva timp în urmă.

 

Tudor Turcu avea 30 de ani pe când a câștigat XFactor. Anii au trecut, între timp Tudor s-a căsătorit și are două fetițe, pe Anastasia Maria de 4 ani și pe Andreea Monica de 2 ani. În ceea ce privește cariera muzicală, Tudor Turcu, câștigătorul X Factor 2012, a lansat melodia „Soarele răsare”.El s-a dedicat mai mult picturii în perioada de pandemie.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest