Tzancă Uraganu a scos o melodie despre războiul din Ucraina: „Rușii se întorc la Moscova, se duc să-mi aducă coroana!”

 

Manelistul este omul momentului în showbiz-ul autohton după ce a pus pe versuri invazia Rusiei în Ucraina.

 

Rusia a atacat Ucraina, însă în București se află veritabilul rege al Europei, nimeni altul decât Tzancă Uraganu. Cel puțin așa spun versurile unei melodii lansate recent de manelist, care îi transmite astfel, măcar verbal, înțepături celui ce se vrea țar, adică lui Vladimir Putin.

 

Astfel, Tzancă Uraganu și-a schimbat tematica muzicală, profitând din plin de evenimentele tragice din această perioadă. El nu mai cântă despre trădare în dragoste sau despre femei perfecte din cap până în picioare, ci despre războiul care a luat prin surpindere o lume întreagă. În dimineața aceasta, chiar în zorii zilei, Rusia a atacat Ucraina. Melodia manelistului s-a viralizat în cel mai scurt timp pe toate rețelele de socializare, inclusiv pe TikTok, acolo unde au fost create sute de filmulețe amuzante.

 

În ciuda cacofoniilor și a versurilor fără rimă, mesajul cântărețului este unul cât se poate de clar. Putin are un rival de temut în bătălia pentru încoronare în Europa, chiar pe el, pe manelist, care este regele continentului. Știindu-i demnitatea, rușii vor face drum întors la Moscova pentru a-i aduce simbolul puterii, anume coroana.

 

”Când intru eu în Ucraina / Rușii se întorc la Moscova / Se duc să îmi aducă coroana / Că eu sunt rege în Europa / Da, da, da, stau cu generalii / Facem tactica de luptă să batem papagalii / Îi țin pe fraieri sub bocanc și mai număr un teanc”, sunt o parte dintre versurile melodiei lansate de manelist.

 

Pe lângă succesul artistic, Tzancă Uraganu se bucură și de cel în plan familiar. El a devenit tată pentru a doua oară, nu cu logodnica Alina Marymar, ci cu soția Lambada. Manelistul a fost surprins de mai multe ori într-un complex rezidențial din Ștefănești, acolo unde a mutat-o pe Lambada împreună cu fiica lor, Anais. Copilul celor doi a avut 55 de centimetri la naștere și poartă numele de Zlatea Andreas.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest