Tzancă Uraganu, de partea lui Florin Salam în războiul cu Costeluș de la Clejani: „Pentru noi ești o furnică...”

 

Tzancă Uraganu sare în apărarea lui Florin Salam. Ei bine, lucrurile nu s-au liniștit deloc, ba din contră, s-au inflamat și mai tare. Prietenii lui Florin Salam l-au umilit pe Costeluș de Clejani, printre care și Tzancă Uraganu. Acesta a postat un mesaj pe contul său de TikTok, în care l-a înjoșit pe bărbatul care a îndrăznit să se ia de familia lui Salam.

„N-au nici ce să mănânce în casă și stă de figuri pe TikTok, cu înjurături. Mă refer chiar la ăsta, nu la altcineva (n.r. Costeluș de la Clejani). După ce că ești ultimul amărât, mai stai să și înjuri pe TikTok? Te mai numești și șmecher? Ești șmecher și ai ciorapi în geam, în loc de perdea. Păi tu te-ai găsit să te iei de noi, măi sclavule? Pentru noi ești o furnică, un aurolac, de ăla care vine să șteargă parbrizul la semafor și îi dăm 10 lei. 

Vă pup și ies de aici, pentru că nu mai vreau să înjur și să vorbesc urât. Oricum, ți-am dat în privat acolo, să te saturi. Nu mai vreau să vorbesc urât, să-mi închidă contul și să am probleme cu TikTok-ul„, este mesajul transmis de Tzancă Uraganu.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest