Tzancă Uraganu, din nou în conflict cu Mădălina Miu. Divorţul a ajuns la capitolul bani: "Vrea 100.000!"

 


Deși la un moment dat afirma că o iubește nebunește și chiar a luat-o de soție, Tzancă Uraganu o numește acum ”transsexual” pe Mădălina Miu și spune că, atunci când erau într-o relație, nu îi răspundea câte o săptămână întreagă la telefon.

Mai mult decât atât, manelistul a dat de înțeles că ieri ar fi trebuit să se termine pentru totdeauna căsnicia lor, însă din cauza Mădălinei Miu nu s-ar fi mai întâmplat acest lucru, deoarece ea nu s-a mai prezentat la proces.

Pe de altă parte, manelistul a afirmat că Mădălina Miu nu a dorit să vină la divorț, deoarece i-a cerut suma de 100.000 de euro pentru a fi din nou un bărbat liber. Se pare că manelistul nu a acceptat așa-zisa propunere.

Mădălina Miu a venit cu replica, spunând în exclusivitate la Acces Direct, că anul trecut l-a ”invitat” de cinci ori să divorțeze la un birou notarial, însă manelistul nu s-a prezentat deloc. În consecință, a înaintat divorțul la Judecătoria Sectorului 5.

”Eu cu femeia asta, eu și când eram cu ea, eu nu stăteam cu ea. Eu stăteam o zi, două și o săptămânână nici măcar nu îi răspuneam la telefon, o aruncam ca pe câini și nu eu, toți bărbații pe care i-a avut. La fel au procedat. Eu am luat legătura cu ei, că na. Ea a avut mulți bărbați în viața ei, din ăștia care o luau în mașini, o aruncau, lăutari, băieți. S-a găsit ea să nu vină la divorț ieri, ca să îi dau bani, 100.000”, a spus Tzancă Uraganu.

”Acum știu și eu că nu ar fi normal, în momentul în care este depus la tribunal, știu că nu se mai poate rezolva la un birou notarial, dar nu știu cum a reușit, pentru că nu eu am făcut programarea, au făcut-o ei, am fost în luna mai, am semnat. Eu am înaintat cererea de divorț, cererile pentru calomnie și vătămare corporală au început după luna septembrie, în luna februarie nu aveam aceste dosare depuse, doar cel de divorț”, a povestit Mădălina Miu.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest