Tzancă Uraganu i-a dat replica Andreei Esca! „Cred că se cultivă niște valori!”

 

Cum ar reacționa Andreea Esca dacă fiica ei s-ar îndrăgosti de manelist! Ce răspuns a dat prezentatoarea! Mesajul lui Tzancă Uraganu nu a întârziat.

 

Invitată la un podcast, Andreea Esca a fost întrebată dacă ar accepta ca fiica ei să aibă o relație cu Tzancă Uraganu. Știrista a spus că le lasă copiilor ei toată libertatea din lume în privința alegerilor sentimentale, singura temere pe care a mărturisit că o are este ca anturajul să nu implice drogurile.

 

”Singurele lucruri de care mi-e teamă este să n-aibă o influență negativă în sensul… nu știu, droguri… Eu am o oroare de treaba asta, mi se pare că-i cel mai rău lucru care se poate întâmpla. Și realizez, fără să vreau, că sunt din ce în ce mai prezente în viața de zi cu zi”, a spus prezentatoarea TV.

 

Întrebată direct cum ar reacționa dacă fiica ei, Alexia Eram, s-ar îndrăgosti de manelistul Tzancă Uraganu, Andreea Esca a spus că un astfel de lucru nu s-ar putea întâmpla pentru că fata ei a crescut cu alte valori: „ Nu cred că pot veni cu cineva care să fie chiar atât de greșit, pentru că eu totuși cred că ai stat 18 ani în casă cu mine și cred că se cultivă niște valori. Poți să ai niște ieșiri din decor, dar cred că în final fiecare dintre noi ne întoarcem undeva unde am fost crescuți, educați și învățați”.

 

Moderatorul a vrut atunci să se convingă dacă Andreea Esca știe exact cine e Tzancă Uraganu! Prezentatoarea nu a stat pe gânduri și a răspuns: „Bineînțeles că știu cine e! E primul în trending pe Youtube!”

 

Această parte a interviului i-a plăcut teribil lui Tzancă Uraganu care a decupat-o și a urcat-o pe pagina lui oficială de facebook. Tzancă Uraganu nu s-a mai putut abține și a dorit să îi transmită și un mesaj Andreei Esca. Manelistul i-a mulțumit prezentatoarei de știri pentru cuvintele pe care le-a spus despre el și despre muzica lui. ”Mulțumesc doamnei Andreea Esca pentru cuvintele frumoase despre mine!”, a scris Andrei Velcu pe Facebook.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest