Tzancă Uraganu, în exclusivitate la Antena Stars, după ce s-a aflat că Lambada e gravidă: „Îmi doresc să am băiat, cât mai mulți”

 

Lambada este pe punctul de a-i dărui manelistului al doilea copil. Cum a reacționat logodnica Alina Marymar.

 

Este știrea momentului în showbiz-ul autohton: Tzancă Uraganu va fi din nou tată, dar nu cu logodnica Alina Marymar, ci cu prima iubire Lambada, cea cu care mai are o fetiță. În direct la Antena Stars, Tzancă Uraganu a avut prima reacție după ce s-a aflat că urmează să devină tată pentru a doua oară. Chiar dacă era de așteptat ca să explice situația, manelistul a cerut mai multă discreție în privința vieții lui personale. El a spus inițial că nu dorește să dezvolte subiectul, dar a recunoscut că își dorește foarte tare să aibă cât mai mulți băieți.

 

"Nu vreau sa discut acest subiect. Este vorba de viața mea personală. Sunt bine din toate punctele de vedere. O sa mai discutam în următoarele luni. Îmi doresc să am băiat, cât mai mulți. O să revin cu detalii când o să am", a declarat Tzancă Uraganu, în direct la Antena Stars.

 

Lambada, cea care i-a dăruit lui Tzancă și o fetiță, a reușit să țină această a doua sarcină ascunsă timp de aproape nouă luni. Mai ales că partenera oficială a manelistului, cu care, de altfel, s-a și logodit, este Alina Marymar. Logodnica ar fi făcut un scandal monstru când a aflat că Lambada este însărcinată, dar se pare că manelistul a reușit să o împece, spunându-i că aceasta a rămas gravidă înainte ca ei doi să formeze un cuplu.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest