Tzancă Uraganu, mesaj acid pentru cei care nu-l apreciază: „Să ieșiți din lista mea de prieteni”

 
+2 click pentru
galerie

Tzancă Uraganu, celebrul cântăreț de manele, a transmis un mesaj tranșant pe rețelele personale de socializare pentru cei care îl urmăresc, dar nu îl apreciază. Artistul a îndemnat aceste persoane să se retragă singure din lista lui de prieteni, argumentând că preferă să aibă alături doar oameni care se respectă reciproc.

În postarea sa, Tzancă Uraganu a explicat că primește mai multe aprecieri și like-uri de la persoanele pe care nu le cunoaște, decât de la cei pe care îi consideră prieteni. Potrivit artistului, acest lucru se datorează faptului că oamenii care nu îl cunosc nu au frustrări, invidie sau răutate, în timp ce prietenii săi își arată adevăratul caracter prin lipsa de susținere.

„Acest mesaj este strict pentru cei care ne avem la prieteni și nu apare un like de la voi! V-aș ruga să ieșiți singuri din listă, am deja oamenii mei care ne respectăm reciproc!!! Să începem: Ați observat că primim mai multe like-uri și aprecieri de la oameni pe care nu îi cunoaștem și mai puțin sau deloc de la cei care credem că sunt prieteni... De ce? Pentru că un OM care nu te știe, nu are frustrări, invidie sau răutate. Pe când un prieten, o rudă sau o cunoștință își arată adevăratul caracter... Mulțumesc tuturor care sunteți alături de mine, restul... Restul nu contează, tot resturi rămâneți! V-am pupat!”, a scris manelistul pe Facebook.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest