Ultimele informații despre starea de sănătate a lui Irinel Columbeanu, după operație! „Voi renunța la…”

 

Fostul afacerist a fost supus unei intervenții chirurgicale, în urma căreia i s-a montat un stent. Ce va trebui să facă pentru a nu se mai confrunta vreodată cu astfel de probleme.

 

Ce a fost greu a trecut pentru fostul afacerist de la Izvorani, care a fost supus unei intervenții chirurgicale la Spitalul Elias din București, în urma căreia i-a fost montat un stent pe imină. Operația a decurs excelent, iar afaceristul spune că se simte bine, de parcă a renăscut.

 

Pentru ca recuperarea să decurgă bine și pentru a nu se mai confrunta vreodată cu astfel de probleme, Irinel Columbeanu va trebui să renunțe la excesele din trecut, în special cele legate de alimentație. Fostul soț al Monicăi Columbeanu nu-și va mai permite de acum înainte mâncăruri grase ori dulciuri, mai ales că i s-a descoperit și un diabet incipient.

 

Într-o declarația dată colegilor de la playtech.ro, Irinel Columbeanu a spus: „Mă simt foarte bine acum, parcă am renăscut. Mi s-a montat un stent și de aici înainte va trebui să am grijă ce mănânc, ce beau. Voi renunța la tot ce mi-ar putea face rău, gen coasta de porc grasă, un păhărel cu tărie sau altele. Nu mai consum nici dulciuri, e posibil să am și un diabet și voi evita grăsimile”.

 

Fostul om de afaceri ne-a mai spus că nu a avut niciun fel de emoții înaintea operației: „Știam exact în ce constă această intervenție. M-am aflat pe mâini bune încă de când am ajuns la spital. Am suferit o intervenție la nivelul vaselor de sânge care duc la creier. Pe lângă regim, am și o alimentație pe care trebuie să o respect”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest