Un concurent de la Insula Iubirii a izbucnit în plâns: „Nu există jignire mai mare!”

 

Unii concurenți de pe Insula Iubirii sunt mai sensibili decât se poate crede. Este și cazul lui Alexandru Marcu, care a fost foarte afectat de un schimb de replici aparent nevinovat cu Reimond.

 

Dacă pe insula fetelor distracția este în toi, se dansează tork pe mese, Cerasela și Celia și-au dat frâu liber pornirilor, nu același lucru se întâmplă și pe insula băieților, acolo unde situația este mai tensionată. Astfel, după o discuție care nu anunța mai nimic, Alex Marcu s-a simțit jignit și a început să plângă. El a considerat că mesajul lui Reimond, cel care i-a spus că în opinia lui poartă o mască, este inacceptabil. Nu a avut curajul să-și dezvăluie sentimentele vis-à-vis de Rei tete-a-tete, ci a preferat să îi spună într-un testimonial, pentru ca acesta să vadă la televizor.

 

‘’Consider și este doar părerea mea că am fost jignit de către Rei când mi-a spus că port o mască. Faptul că a întrebat dacă aici pe Insulă port o mască este o ok, dar când a continuat și a insistat către această direcție m-a deranjat. A spune despre mine că port o mască, având în vedere că eu sunt de profesie actor, îți zic sincer că nu există jignire mai mare ca asta. Așa că aleg să nu îi spun asta personal pentru că așa sunt eu, dar o să îi transmit un mesaj pentru momentul în care se va uita el la televizor. Să știi că e o jignire foarte mare să acuzi un actor că poartă mască când nu își dorește decât să fie sincer, nu doar pe scenă, ci în viața de zi cu zi și să știi că întotdeauna când arăți cu degetul o persoană, cu trei degete arăți către tine’’, a mărturisit Alex cu ochii în lacrimi, justificându-și starea prin prisma meseriei.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest