Un nou conflict izbucneşte pe Insula Iubirii: „M-am simţit călcată în picioare!”

 

Fiecare nouă zi petrecută pe Insula Iubirii aduce cu ea toată încărcătura emoţională a fiecărui concurent participant la cel mai dur test al fidelităţii, iar orice simplu gest poate oricând să genereze un conflict pe Insulă.

Deşi a şocat încă din prima seară cu dezinvoltura ei, cel mai nou episod Insula Iubirii a scos la iveală latura sensibilă a Ceraselei, dar şi inconsecvenţa în trăiri a concurentei pentru care testul devine unul din ce în ce mai greu de suportat: „Dorm cel mult 3 ore în fiecare noapte, pentru că nu pot să dorm fără iubitul meu Rareş, nu pot să mănânc fără el... Mi-e frică să nu fac ceva să îi greşesc, fără să îmi dau seama. Mi-aş fi dorit atât de mult să mă pot preface!” sunt cuvintele cu care Cerasela şi-a început dimineaţa pe Insulă. Provocarea unei noi întâlniri private, pe care a ales să o petreacă tot în compania lui Daniel, o va face însă să realizeze că nu poate lua totul ca pe un joc: „Va fi ultima noastră întâlnire, asta e clar, pentru că în continuare face altceva, nu îşi asumă lucruri şi nu mă simt bine deloc!”, a declarat Daniel, în vreme ce concurenta a ales să joace din nou rolul victimei: „Am fost atacată tot drumul, m-am simţit călcată în picioare, efectiv!”.

Astăzi, o nouă întâlnire privată va duce la izbucnirea unor alte conflicte, atât pe insula fetelor, cât şi pe cea a băieţilor, semn că fiecare zi petrecută pe Insula Iubirii devine din ce în ce mai grea pentru toţi concurenţii. Dacă pe insula fetelor, conflictul îi va avea drept protagonişti pe Cristina – proaspăt ieşită din relaţia cu Sebastian, şi pe Bogdan, pe insula băieţilor, întâlnirea inedită de la parcul acvatic e tulburată de o scenă neprevăzută. O simplă regulă a delfinariului, de a face duş atât înainte, cât şi după înotul alături de delfini, pe care participanţii la date au decis să îl facă împreună, îl va scoate din nou total pe Alex din zona de confort. Cum va reacţiona acesta, telespectatorii vor putea afla urmărind cel mai nou episod Insula Iubirii, în această seară, de la 20:30, la Antena 1.

 

 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest